|
|
|
|
eMeM |
Wysłany: Wto 20:35, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
tak tak, na wejscie: miod, cukier, jaja
reszta na papier- na szczescie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość |
Wysłany: Wto 19:47, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
iza przecież wyroby cukiernicze mamy opisać w sprawozdaniu bo jest tego zbyt dużo by się nauczyć. tzn mam nadzieję że tak jest. prawda? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izuladula |
Wysłany: Wto 19:14, 16 Maj 2006 Temat postu: dla micha |
|
Michu czekolada itd mamy umieć na wejściówkę,./pozdrówki izka
Acha nasze sprawy są załatwione poszło z małymi problemami ,ale jakoś się załatwiło.Przywiozę ci to na zajęcia i wtedy zdecydujesz co z tym dalej zrobisz., |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość |
Wysłany: Wto 8:28, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
to trzeba umieścić na sprawozdniu po 3 zajęciach czyli na następnym |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMeM |
Wysłany: Pon 22:02, 15 Maj 2006 Temat postu: |
|
sluchajcie, zmieniajac temat czy produkcja czekolady i wyroby cukiernicze to trzeba napisac na ten tydzien, czy dopiero oddac wraz z ocena sensoryczna na nastepny?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMeM |
Wysłany: Pon 20:34, 15 Maj 2006 Temat postu: |
|
to jest slabo?? elegancja francja dzieki Iza |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izuladula |
Wysłany: Pon 16:16, 15 Maj 2006 Temat postu: |
|
nie z wejściówki podaję wam oceny:
1.Szreder będzie dopytka (3 zwielkim minusem)
2.Dobrzańska 3,5
3.Winiarska 4,0
4.Dobrzelewska 3,5
5.Drzycimska 4,0
6.Słończewska 4,0
7.Michalska 4,0
8.Michałowska tj Szreder
9.Malinowski 3,5
10.Muszyńska tj Szreder i Michałowska
11.Zaworska 3,0
Dopytka z tego samego materiału co na wejściówce czyli mleko i przetwory mleczne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogusia |
Wysłany: Nie 18:09, 14 Maj 2006 Temat postu: |
|
a z czego Izuś słabo? z tych krótkich sprawozdań? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izuladula |
Wysłany: Pią 19:00, 12 Maj 2006 Temat postu: ocenki |
|
Słuchajcie ocenki będą w poniedziałek podam na naecie po 16.00 ale pytałam jak na poszło powiedziała że bardzo słabo.,pozdrówki i miłego deszczowego weekendu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) |
|
| |
|
|
|